Lintpasta met kalfsvleesreepjes

Ingrediënten:

  • 4 stuks kalfsoesters of kalfsschnitzels
  • 300 gram lintpasta
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 250 gram paddenstoelen naar keuze
  • 1 ui
  • 200 milliliter koksroom
  • Parmezaanse kaas
  • peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsoesters of kalfsschnitzels
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Haal een half uur voor bereiding het kalfsvlees uit de koeling en laat op temperatuur komen. Snijd het kalfsvlees op de draad in reepjes. Marineer de kalfsvleesreepjes in 2 eetlepels olijfolie. Maak de paddenstoelen schoon en snijd het in plakjes of stukjes. Pel de ui en snipper.

Verwarm een koekenpan met anti aanbaklaag voor op middelmatig vuur. Bereid ondertussen de lintpasta volgens instructie en roer na bereiding er een eetlepel olijfolie door. Houd de pasta warm. Doe 1 eetlepel olijfolie in de koekenpan en bak de uisnippers glazig. Voeg de helft kalfsvleesreepjes toe en bak het om en om in circa 3 minuten bruin, haal het uit de pan en houd het warm.

Bak de andere helft van de kalfsvleesreepjes zoals hiervoor omschreven. Doe alle reepjes in de pan en voeg de paddenstoelen toe. Roerbak kort. Voeg de room toe en breng op smaak met peper en Parmezaanse kaas. Roer de pasta door het mengsel en serveer direct.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen