Langzaam gegaarde kalfsribeye omwikkeld met basilicum en cabrales, met papardelle en tomaatjes

Ingrediënten

  • 1 kg kalfsribeye
  • 100 gr. cabrales
  • 45 gr. basilicum
  • 2 doosjes mini trostomaatjes
  • 15 gram Italiaanse kruiden (vers)
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 2 pak papardelle pasta
  • Olijfolie
  • Zout, peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
*
undefined
edgar buhrs culinair
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 80°C. Tros tomaatjes op een bakplaat leggen. Mengen met de Italiaanse kruiden, knoflook en 2 eetl. olijfolie en in de oven plaatsen. Plastic folie beleggen met basilicum, hierop de dunne plakken cabrales, daarop het stuk ribeye. Bestrooien met versgemalen peper en oprollen tot een strak pakket. Op een schaal leggen en in de oven plaatsen bij de tomaatjes. Met kern thermometer garen tot ca. 54°C kern.

Uit de oven halen en vlees ca. 10 min. laten rusten. Pasta koken in ruim water met zout. Afgieten en mengen met een scheutje olijfolie, en zout naar smaak. De ribeye uitpakken en voorzichtig in plakken van ca. 2 cm. snijden. Op warme borden leggen, daarnaast papardelle en garneren met de trostomaatjes.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen