Kebabs met pijnboompitten en munt

4
0 - 30 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Vermeng het gehakt met geschaafde ui, geroosterde pijnboompitten, peterselie, munt en kruiden en breng met zout en peper op smaak. Vorm van het gehakt 8 gelijke iets langgerekte ballen en rijg ze aan de vleespennen.

Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk het gehakt rondom met een kwastje olijfolie en gril de pennen mooi bruin en nèt gaar van binnen.

Lekker met Arabisch brood en een salade van komkommer, yoghurt en knoflook.

Ingrediënten

  • 600 gram kalfsgehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 theelepels gemalen komijn
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 1 middelgrote ui, geschaafd
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
  • 1 eetlepel gehakte munt
  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
  • zout en peper uit de molen
  • 4 vleespennen

Voedingswaarden

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen