Kalfszwezerik, tuinboon, sinaasappel

Ingrediënten

  • 600 g geblancheerde kalfszwezerikmedaillons
  • 200 g tuinbonen
  • 2 bio sinaasappels
  • 1 stokje zoethout
  • 1 dl melk
  • 1 dl room
  • zonnebloemolie

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
geblancheerde kalfszwezerikmedaillons
***
undefined
Culinaire Saisonnier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Laat het zoethout, de room en de warme melk 20 minuten infuseren en reserveer. Blancheer de tuinbonen en pers de sinaasappels.

Bak de geblancheerde zwezerikmedaillons aan alle zijden krokant en glaceer met het sinaasappelsap. Dresseer de zwezerik en de tuinbonen, nappeer de zwezerik met de glaçage en schenk er de geëmulgeerde zoethoutroom bij.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen