Kalfsvlees met ei

Ingrediënten

  • 150 gram gebraden kalfsvlees
  • 150 gram gerookte zalm
  • 4 kleine stronkjes witlof
  • 8 zwarte olijven
  • 1 limoentje
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels groene kruidenolie
  • 40 gram hazelnoten
  • 4 eieren
  • peper en zout

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsvlees
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Kook de eieren hard in ca. 6 minuten, spoel ze koud af en pel ze. Snijd het kontje van de witlof en haal de witlofblaadjes los. Pers het sap uit het limoentje in een grote kom. Vermeng de witlofblaadjes met het limoensap en de olijfolie. Snijd de zalm in blokjes en vermeng deze met de witlofblaadjes.

Snijd het kalfsvlees in kleine blokjes en voeg deze toe aan het witlofmengsel. Hak de hazelnoten fijn en snijd de olijven in stukjes. Lepel de kruidenolie op koude borden. Snijd de eieren in partjes en rangschik ze op de borden. Breng de salade op smaak met peper en zout en rangschik deze op en rond de eieren. Bestrooi met de hazelnoten en olijven.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen