Kalfstong - zwezerik - madeira

Ingrediënten

  • 1 stuk kalfstong
  • 1 stuks zwezerik
  • salade quinoa
  • krokant van quinoa
  • eringiizwammen
  • beukenzwammen
  • truffel
  • mousse cêpes en balsamico
  • shiso purper
  • truffelmayonaise

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfstong, zwezerik
*
undefined
Passion HI
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Quinoasalade: Kook de quinoa gaar en breng op smaak met mirin en soja.

Quinoakrokant: Kook de quinoa gaar en pureer met bouillon. Strijk op siliconenmatje en bak 20 minuten op 160°C. Spoel de zwezeriken en de kalfstong.

Kook de zwezeriken 14 minuten, en de kalfstong 90 minuten in gezouten water. Laat afkoelen in het kookvocht. Pel de zwezerik en tong en bak krokant. Bak de zwammen in de boter. Kruid met peper en zout.

Garneer met geschaafde truffel, truffelmayonaise, mousse van cêpes- balsamico en shiso purper.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen