Kalfstartaar met oesters

Ingrediënten

  • 160 gram kalfsfricandeau
  • 8 oesters (David Hermé)
  • 10 gram fijngehakte venkel
  • bieslook
  • olijfolie
  • fleur de sel

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsfricandeau
***
0
Culinaire Saisonnier
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Bereidingswijze

Open de oesters, spoel ze zorgvuldig in het eigen vocht en laat uitlekken. Hak de kalfsfricandeau, meng met de venkel, appel en gehakte bieslook en breng op smaak met olijfolie en fleur de sel.

Hak de oesters, dresseer op het bord en garneer met de kalfstartaar.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen