Kalfstartaar met aromaten en broodkruim

Ingrediënten

  • Kalfsbil
  • Wostyn Mostaard
  • koolzaadolie
  • rauwe gesnipperde sjalot
  • peper
  • zout
  • gerookt geroosterd broodkruim
  • gedroogde aromaten naargelang het seizoen met basispickles en ui met specerijen
  • gerookte gepekelde gedroogde kalfsham

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
Kalfsbil
***
undefined
Culinaire Saisonnier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Versnijd het vlees gelijkmatig met het mes zonder het vlees te kneuzen, breng op smaak met de Mostaard, olie, sjalot, peper en zout en vul in een ronde vorm.

Bestrooi de tartaar met het broodkruim en de aromaten en rasp er de kalfsham overheen.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen