Kalfssukade

Ingrediënten:

  • 800 gr kalfssukade
  • Zeezout

  • Peper uit de molen
  • Plantaardige olie voor het aanbraden

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfssukade
*
971
undefined
0
undefined
8
undefined
40
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 80°C. Verwijder eventuele pezen van het sukadestuk. Bak het kalfsvlees rondom aan in olie en laat in de oven verder garen. Neem het kalfsvlees uit de oven wanneer de kerntemperatuur 70°C is, wikkel het in aluminiumfolie en laat vijf minuten rusten. Daarna kruiden en in plakken snijden.

Past perfect bij gegrilde seizoensgroente.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen