Kalfsspareribs

Ingrediënten

  • 4 stuks Kalfsspareribs (sous-vide gegaard)
  • 100 gr glasnoodles
  • 1 chilipeper gehakt
  • 1 limoen geraspte schil en sap
  • 2 eetl sesamolie
  • 2 eetl gehakte peterselie
  • Snufje zout
  • Teriyakisaus

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
Kalfsspareribs (sous-vide gegaard)
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de spareribs volgens de beschrijving* op de verpakking. Kook de glasnoodles beetgaar in water met zout, giet af en spoel koud. Meng de noodles met gehakte chili, geraspte limoen, sesamolie en peterselie. Breng op smaak met zout en limoensap. Verdeel de spareribs over de borden en smeer ze in met teriyakisaus. Leg de noodles er naast.

Serveer nog wat van de teriyakisaus apart.

Serveertip: Ook lekker met een frisse quinoa salade.

*Kalfsspareribs van Peter’s Farm zijn sous-vide bereid. Open de verpakking en verwijder overtollig vet en gelei van de rib. Om dat makkelijker te maken hebben we een tip.

Houd de verpakking even onder warm water. De rib zal vrijwel zonder vet en gelei uit de verpakking gehaald kunnen worden. Daarna kun je de kalfsspareribs op een aantal manieren bereiden.

Oven: voorverwarmen op 230 graden, daarna twaalf tot achttien minuten verwarmen in de oven.

.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen