Kalfsschnitzel met uiringen

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsschnitzel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 plakjes ontbijtspek
  • 1 ui, in plakken van 5 mm dik
  • rode wijnboter
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de kalfsschnitzels rondom met olijfolie en gril de schnitzels om en om mooi bruin en nèt gaar van binnen. Neem de schnitzels van de grill, bestrooi ze met zout en versgemalen peper.

Gril de plakken ui en plakjes ontbijtspek. Leg op iedere schnitzel twee plakken uiring, een plakje ontbijtspek en een plakje rode wijnboter (roomboter vermengen met fijngesnipperd uitje, fijngehakte groene kruiden en wat ingekookte rode wijn).

Lekker met aardappelsalade en gebakken courgettes.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen