Schnitzel met mozzarella

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Bestrooi het kalfsvlees met peper en zout. Verhit de olie, bak hierin de schnitzels kort en goudbruin en leg ze dan op een ovenplaatje. Snijd de paksoi in kleine reepjes.

Verhit de boter, stoof hierin de paksoi beetgaar en breng op smaak met peper en zout. Laat de paksoi even uitlekken in een vergiet en beleg de schnitzels ermee. Snijd de tomaten en de mozzarella in plakjes en leg deze dakpansgewijs op de schnitzels met paksoi. Gaar de schnitzels verder in ca. 10 minuten in de oven van 180° C.

Serveer het vlees op warme borden.

Ingrediënten

  • 4 stuks à 125 gram kalfsschnitzel
  • 125 gram mozzarella
  • 2 tomaten
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel boter
  • 2 stronken paksoi
  • peper en zout

Voedingswaarden

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen