Kalfsschnitzel Cordon Bleu

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsschnitzel
  • 4 schijven achterham
  • 4 plakken kaas
  • tarwebloem
  • 1 eidooier, geklopt
  • paneermeel
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Leg op iedere kalfsschnitzel een plakje ham en een plakje kaas. Vouw de schnitzel dicht en zet vast met een cocktail-prikker. Bestrooi de gevulde schnitzel aan beide zijden met bloem, peper en zout. Vervolgens aan beide kanten eerst door het eigeel en dan door het paneermeel halen. Bak de schnitzel op middelmatig vuur rondom bruin in ongeveer 6 minuten.

Lekker met rijst, doperwtjes en paprikasaus of met frietjes en sla. Wijs uw gasten voor de zekerheid even op het cocktail-prikkertje.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen