Kalfssaucijzen in marsalasaus

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfssaucijs
  • 1 eetlepel boter
  • 1 deciliter vleesbouillon
  • 1 deciliter marsalawijn
  • 100 gram boter, in koude klontjes
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfssaucijs
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de kalfssaucijzen rondom, goudbruin en nèt gaar van binnen. Neem de saucijzen uit de pan, bestrooi ze met zout en versgemalen peper en houd ze warm.

Voeg de vleesbouillon en de marsalawijn aan de overgebleven braadboter toe en kook het geheel zachtjes tot de helft in. Klop de klontjes koude boter één voor één met een garde door de jus en breng met zout en peper op smaak.

Lekker met warme aardappelsalade en bloemkool.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen