Kalfsrouleau met Champignonduxelles, Mosterd-champignonkorstje, in Quinoa gefrituurde champignon en Atjar van champignons

Voor de kalfsentrecote

  • 1 stuks kalfs platte bil
  • duxelles
  • wit brood
  • mosterd
  • roomboter
  • champignon in brunoise

Voor de champignons

  • quinoa
  • ei
  • bloem
  • champignons

Voor de champignon atjar

  • kerriepoeder
  • boter
  • rijstazijn
  • suiker
  • zout
  • champignons

Voedingswaarden

2
0 - 30 minuten
kalfs platte bil
*
undefined
Passion HI
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd de kalfs platte bil in plakken en plet die. Vul met duxelles en rol op. Bak aan in aluminiumfolie en gaar tot een kern van 43ºC. Snijd in tranches en korstje van wit brood, mosterd, roomboter met stukjes champignon hierop vormen. Gratineer vlak voor het doorgeven.

Kook de quinoa gaar en droog met doek. Paneer de champignons à la anglaise met als laatste handeling de quinoa i.p.v. paneermeel. Frituur op 160ºC. Kerrie aanbakken en blussen met rijstazijn, suiker en zout naar smaak. Kook de champignons hierin gaar en laat afkoelen.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen