Kalfsribeye met rode paprikasaus

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsribeye
  • 1 eetlepel boter
  • 1 rode paprika
  • 3 deciliter vleesbouillon
  • 1/8 ltr (slag)room of kookroom
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de kalfrib-eyes om en om mooi bruin en nog rosé van binnen. Neem de ribeyes uit de pan, bestrooi ze met zout en versgemalen peper en houd ze warm.

Snijd de paprika in kleine stukken en gaar ze in de bouillon. Pureer het geheel, voeg de room toe en kook alles goed gaar. Zeef de saus en breng met zout en peper op smaak.

Lekker met witte rijst en broccoli.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen