Kalfsribeye met peultjes

Ingrediënten

  • 4 stuks à 150 gram kalfsribeye
  • 500 gram peultjes
  • boter
  • zout en versgemalen peper
  • tarwebloem
  • suiker

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Kook de peultjes in ruim water beetgaar. Laat ze uitlekken in een vergiet en bestrooi ze licht met suiker. Doe de peultjes in een schaal en houdt ze warm.

Bestrooi de kalfsrib-eye aan beide zijden licht met bloem en peper. Bak het vlees kort aan beide zijden bruin. Doe naar smaak zout op het vlees. Lekker met gebakken aardappeltjes.

Tip:
* in plaats van peultjes kunnen ook Sugarsnaps worden gebruikt.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen