Kalfsribeye en zwezerik

Ingrediënten

  • 300 gram kalfszwezerik
  • 8 plakjes rauwe ham
  • peper
  • slablaadjes
  • 4 stuks à 150 gram kalfsribeye
  • 2 eetlepels olie
  • groene kruiden
  • 0,3 liter pepersaus
  • 500 gram haricots verts
  • pomme duchesse
  • slagroomsoesjes
  • chocoladesaus
  • poedersuiker

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfszwezerik, kalfsribeye
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Voorgerecht: Kalfszwezerik blancheren en vlies verwijderen. In 8 plakjes snijden, beetje verse peper er over en omwikkelen met rauwe ham. De rolletjes even verwarmen in de oven op ongeveer 150° C. Lekker op een bedje van sla.

Hoofdgerecht: Kalfsrib-eye marineren in olie met groene kruiden en rondom bruin bakken. Rosé gebakken is de rib-eye het lekkerst. Lekker met een (dunne) pepersaus. Serveren met haricots verts en pomme duchesse.

Nagerecht: Bouw een torentje van slagroomsoesjes en schenk er voorzichtig chocoladesaus overheen. Eventueel decoreren met poedersuiker.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen