Kalfsoester gevuld met krab

Ingrediënten

  • 4 stuks à 120 gram kalfsoester
  • 50 gram krab
  • 1 losgeklopt eiwit
  • 4 grote bladeren wilde spinazie
  • 4 eetlepels olie
  • 1 eetlepel peterselie
  • zout en peper uit de molen
  • 4 cocktailprikkertjes

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsoester
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Was de wilde spinazie en dep de bladeren goed droog. Snijd de kalfsoester horizontaal in en klap het open. Bestrijk de binnenkant met eiwit en bestrooi het met peper en zout.

Leg een spinazieblad in de oester en leg daarop een kwart van de krab. Vouw de kalfsoester dicht en zet vast met een cocktailprikkertje. Herhaal dit per kalfsoester. Bak de kalfsoester in een passende pan op middelmatig vuur in de olie rondom bruin en rosé van binnen. Baktijd ca. 3 tot 4 minuten aan iedere zijde.

Lekker met gekookte aardappels, verrijkt met peterselie en verse doperwten.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen