Kalfsnier met rode paprika en zoete Spaanse ui

Ingrediënten

  • 2 stuks (in het vet) kalfsnier
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 zoete Spaanse ui, in dikke schijven gesneden
  • 4 toefjes waterkers
  • sherryboter
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

2
0 - 30 minuten
kalfsnier
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwijder rondom de kalfsnieren een gedeelte van het vet, halveer ze in de lengte en verwijder de harde pezen. Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de rode paprika, de schijven ui en de gehalveerde nieren met een kwastje olijfolie en gril ze op niet te hoog vuur mooi bruin en nèt gaar van binnen.

Bestrooi het geheel met zout en peper. Ontvel de rode paprika en verdeel deze in vier stukken.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen