Kalfsmedaillons met gegratineerde mozzarella

Ingrediënten

  • 4 stuks à 100 gram kalfsmedaillons
  • 1 mozzarellakaasje
  • 4 blaadjes basilicum
  • 20 gram boter (of margarine)
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsmedaillons
*
undefined
Vlees.nl
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snijd de mozzarella in plakjes. Snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes. Dep het vlees droog. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de kalfsmedaillons aan beide kanten bruin. Bak het vlees in ongeveer 5 minuten om en om op een halfhoog vuur rosé. Neem het vlees uit de pan, bestrooi ze met versgemalen peper en zout en verdeel de mozzarella erover.

Verdeel de pesto over de mozzarella en gratineer de kalfsmedaillons 1-2 minuten onder de hete grill. Haal ze onder de grill vandaan, strooi de basilicum erover en serveer de kalfsmedaillons direct.

Lekker met pasta en een tomatensalade.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen