Kalfslever op Venetiaanse wijze

Ingrediënten

  • 450 gram kalfslever
  • olijfolie
  • 25 gram boter
  • 3 uien
  • 100 gram ontbijtspek
  • 1 rode peper
  • 2 deciliter witte wijn
  • 2 eetlepels peterselie
  • 1 eetlepel salie
  • 200 gram haricots-vert
  • zout en versgemalen peper

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfslever
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verhit de olie en boter in een grote pan met hoge rand. Fruit de ui en het spek. Roerbak de lever ongeveer 3 minuten tot deze bruin van buiten en nog rosé van binnen is. Bak dan de haricôts-vert en de in ringetjes gesneden peper mee. Voeg de witte wijn toe en kook het geheel even. Kruid naar smaak met zout en peper uit te molen. Voeg dan de verse peterselie en salie toe. Roer dit alles door elkaar. Verdeel de lever met de groenten over 4 borden.

Lekker als voorgerecht met Italiaanse broodsoorten of als lunchgerecht met een pasta.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen