Kalfslever met wilde asperges

Ingrediënten

  • 200 gram kalfslever
  • 50 gram wilde asperges
  • 1 bos komatsuma (Aziatisch bladgewas)
  • enkele verse amandelen
  • 20 gram pijnboompitten
  • 5 centiliter olijfolie

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfslever
***
0
Culinaire Saissonier
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Bereidingswijze

Ontvlies de kalfslever grondig, kruid met peper en zout en bak aan. Laat rusten. Rooster de pijnboompitten en mix met de olijfolie. Stoof de wilde asperges kort in een scheutje gezouten water met boter. Zweet de komatsuma kort aan en breng op smaak.

Dresseer de lever met de pijnboompitten en serveer met de groenten.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen