Kalfslever, bramenpuree, spinazie

Ingrediënten

  • 800 g kalfslever
  • 200 g bramen
  • 1 dl rode wijn
  • 15 g rietsuiker
  • 700 g spinazie
  • boter
  • sherry

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfslever
***
undefined
Culinaire Saisonnier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Maak de lever schoon en snijd in dikke plakken. Neem 4/5 deel van de bramen, gaar in de wijn en de suiker, laat reduceren en blender tot een puree.

Bak de lever 3 minuten aan elke kant in een hete pan en blus af met sherry. Laat de spinazie slinken in wat boter. Dresseer de lever, bramenpuree en spinazie harmonieus op het bord.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen