Kalfshart, bospeen, jus de veau

Ingrediënten

  • 400 g kalfshart
  • 10 g rocoto piment
  • 40 g oregano
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bos gele bospeen
  • 1 gepickelde peen
  • vogelmuur
  • 50 g jus de veau
  • zout
  • peper

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfshart
***
undefined
Culinaire Saisonnier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Maak het hart schoon, snijd in plakken van 100 gram en laat marineren in de peper, oregano en piment. Kook de bospeen gaar in gezouten water en blender tot een puree.

Bak het hart 2 minuten stevig aan op beide zijden en dresseer met de overige componenten op het bord. Garneer het gerecht met vogelmuur en lepel er de jus de veau bij.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen