Kalfsgoulash met boerenmosterd en kappertjes

Ingrediënten

  • 600 gram kalfsragoutvlees
  • 1 eetlepel boter
  • 1 middelgrote ui, in repen van 4 cm gesneden
  • 1 middelgrote wortel, in repen van 4 cm gesneden
  • 1 deciliter droge witte wijn
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • 2 eetlepels grove boerenmosterd
  • 1 eetlepel kappertjes
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfsragoutvlees
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een braadpan en bak hierin het kalfsragoutvlees rondom mooi bruin. Voeg de ui en wortel toe en fruit dit even zonder te kleuren. Breng het geheel met zout en peper op smaak.

Vermeng de wijn met de mosterd en giet dit over het vlees en de groenten. Vermeng alles met elkaar en stoof het geheel onder gesloten deksel in ca. 90 minuten zachtjes gaar. Voeg op het laatste moment kappertjes en crème fraîche toe.

Lekker met paddenstoelenrisotto en gebakken schijfjes courgette.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen