Kalfsfricandeau met broccoli en venkel

Ingrediënten

  • 500 gram kalfsfricandeau
  • 50 gram boter
  • 1 venkel
  • broccoli
  • 0,2 liter witte wijn
  • zout en versgemalen peper

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsfricandeau
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Bepeper de kalfsfricandeau en braad deze rustig in de licht gebruinde boter. Regelmatig keren. Snijd de venkel en broccoli in niet te grote stukken en was deze. Voeg na 30 minuten braden de venkel en broccoli aan de fricandeau toe en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes meegaren.

Haal de fricandeau uit de pan en houdt deze warm. Blus de boter met de groenten af met de wijn en laat het geheel even doorkoken. Op smaak brengen met peper en zout. Snijdt de fricandeau in plakken en serveer deze met de groenten.

Lekker met Hollandaise saus en aardappelkroketten.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen