Kalfsburgertjes (voor kinderen)

Ingrediënten

  • 400 gram kalfsgehakt
  • 1 ei
  • 1 ui
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 30 gram boter
  • zout en versgemalen peper

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Meng het kalfsgehakt met ei, paneermeel, ui, peper en zout en vorm er mooie, ronde ballen van en druk deze tot platte, ronde schijfjes. Verhit de boter in de pan en braad de schijfjes rondom bruin. Temper het vuur en laat ze 10-15 minuten braden. Keer de burgers tijdens het bakken regelmatig.

Lekker met frietjes en appelmoes. Wilt u ze echt verrassen? Maak de kalfsburgers dan eens op als gezichtjes: plakjes augurk voor de ogen, een lijntje ketchup als mond, een zilveruitje als neus etc.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen