Kalfsbraadstuk uit de braadzak met rode ui en koriander

Ingrediënten

  • 600 gram kalfsbraadstuk
  • 2 rode uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels peterselie
  • 2 eetlepels verse koriander
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel cajunkruiden
  • zout en versgemalen peper
  • braadzak

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfsbraadstuk
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

De gesneden ui en knoflookteentjes in de braadzak leggen en bestrooien met peterselie, koriander, zout en peper. De olijfolie met cajunkruiden vermengen, het kalfsbraadstuk hiermee inwrijven, op de uien in de braadzak leggen en bedekken met de plakken limoen. De braadzak met binder dichtbinden, in een ovenschaal leggen en met een vork twee gaatjes in de braadzak prikken.

De schaal in een voorverwarmde oven van 225° C plaatsen en het kalfsbraadstuk in ca. 1 uur garen. Het kalfsbraadstuk uit de zak nemen, afdekken met aluminiumfolie en 10 minuten laten “rusten”. Snijd het kalfsbraadstuk met een scherp, niet gekarteld mes in plakken van 1 cm dik en serveer deze met de uien en het braadvocht uit de braadzak.

Lekker met in boter gestoofde worteltjes en aardappels uit de oven.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen