Italiaans kalfsgehaktbrood met pesto-mayonaise

Ingrediënten

  • 600 gram kalfsgehakt
  • 40 gram pijnboompitten
  • 2 beschuiten
  • 1 ei
  • 3 eetlepels pesto
  • 1 dl mayonaise
  • 1 dl yoghurt

Voedingswaarden

6
30 - 60 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
Vlees.nl
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan, al roerende, goudbruin. Maak de beschuiten fijn en meng ze met het gehakt, het ei, 2 eetlepels pesto, een snufje zout en de pijnboompitten.

Vorm van het gehakt een bal. Leg de gehaktbal in een cakeblik van 14 cm en druk het gehakt aan, zodat ook alle hoeken met gehakt zijn gevuld. Bak het gehaktbrood midden in de voorverwarmde oven in ongeveer 30 - 40 minuten gaar. Laat het afkoelen. Meng de mayonaise met de yoghurt en de rest van de pesto. Snijd het gehaktbrood in dunne plakken. Serveer de saus erbij.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen