Gepocheerde kalfs ossobuco met groenten

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsossobuco
  • 8 deciliter vleesbouillon
  • 1 winterwortel, geschild, in schijven van 1 cm
  • 8 stengels bleekselderij, in stukken van 6 cm
  • 2 meiknollen of andere raapjes, geschild, in grove stukken gesneden
  • 100 gram kikkererwten
  • 1 laurierblad
  • tijm
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfsossobuco
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Breng de ossobuco met koud water aan de kook en spoel ze af. Opzetten met koude vleesbouillon en aan de kook brengen. Afschuimen, laurier, tijm en kikkererwten toevoegen en ca. 1,5 uur zachtjes laten trekken. Groenten toevoegen en het geheel ca. 1/2 uur verder laten garen. Op smaak brengen met zout en peper.

Serveer de ossobuco met de groenten en bouillon in diepe borden. Lekker met gekookte aardappelen die bestrooid zijn met peterselie.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen