Gemengde salade met lauwwarme kalfsvleesreepjes

4
0 - 30 minuten
kalfsvleesreepjes
**
0
undefined
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Bereidingswijze

Haal een half uur voor bereiding het kalfsvlees uit de koeling en laat op temperatuur komen. Marineer de kalfsvleesreepjes in 2 eetlepels olijfolie, gemengd met de pesto. Doe in een grote schaal de salade. Snijd de tomaten in kleine blokjes, snijd de olijven in ringetjes en voeg dit door de salade. Haal de blaadjes basilicum van de steeltjes, scheur het fijn en roer dit door de salade.

Verwarm een koekenpan met anti aanbaklaag voor op middelmatig vuur. Roerbak de kalfsvleesreepjes om en om voor circa 3 minuten. Roer de kalfsvleesreepjes door de salade, sprenkel de overgebleven olijfolie erover en garneer met brokjes Parmezaanse kaas en peper naar smaak.

Serveer direct. Lekker met plakjes ciabatta of stokbrood.

Ingrediënten

  • 250 gram kalfsvleesreepjes
  • 300 gram gewassen gemengde salade
  • 2 tomaten
  • 1 eetlepel groene olijven
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 2 takjes basilicum
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaasbrokjes
  • peper uit de molen

Voedingswaarden

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen