Gegrilde Italiaanse kalfsburger

Ingrediënten

  • 500 gr kalfsgehakt
  • 2 eieren
  • 1 ui fijngesneden
  • 2 tenen knoflook fijngesneden
  • Italiaanse kruiden
  • peper uit de molen
  • zout
  • 4 ciabattabroodjes
  • sla naar keuze (gewassen en gedroogd)
  • 1 ui in ringen gesneden
  • augurk in plakjes
  • 4 plakken tomaat
  • 4 plakken Cheddarkaas

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de uitjes, knoflook en eieren en breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden. Vorm 4 gelijke ballen en druk plat tot burger. Gril in een grillpan of op de barbecue tot ze bijna gaar zijn. Leg op het laatst op iedere kalfsburger een plak Cheddarkaas zodat die licht smelten.

Bak de uiringen tot ze goudbruin zijn. Snijd de broodjes open en gril ook kort of verwarm even in de oven. Beleg de broodjes met de sla, tomaat, burger, uiringen en augurk.

Serveer met saus naar smaak.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen