Dubbele kalfsrib in aromatische zoutkorst met seizoensgroenten

Ingrediënten

  • 1 stuk à 2 kilo dubbele kalfsrib
  • 1 deciliter arachideolie
  • 10 gram zout
  • 2 gram peper
  • 1 deciliter kalfjus
  • 500 gram bloem
  • 50 gram water
  • 100 gram citroenverbene
  • 30 gram citroentijm
  • 1 ei

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsrib
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Pareer de kalfsrib, kruid stevig met het peper en het zout en kleur aan beide kanten in de arachideolie. Meng alle ingrediënten voor de korst tot een soepel deeg, laat even rusten en pak er de kalfsrib mee in. Garneer het geheel eventueel nog een beetje en bak het pakket gedurende 12 minuten in de oven van 180ºC. Laat nog 15 minuten rusten en open de korst aan tafel.

Trancheer het vlees en serveer met de seizoensgroenten en de kalfsjus.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen