Burger met cheddarkaas, sla, tomaat, augurk en ui

4
0 - 30 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Breng het gehakt op smaak met een beetje peper en zout en eventueel wat gesneden rozemarijn. Vorm 4 gelijke ballen en druk plat tot burger. Gril in de Kamado BBQ op 200°C ca 5 min per kant tot ze gaar zijn. Leg de laatste minuten een plak Cheddarkaas op de burgers zodat die licht smelten.

Gril de tomatenplakken, 3 min en de ui ringen, 5 min ook in de Kamado BBQ. Snij de broodjes open en gril ook kort of verwarm even in de oven.

Beleg de broodjes met de gewassen en gedroogde sla, tomaat, burger, ui ringen en augurk. Serveer met saus naar smaak. youtu.be/lhPbG7LWBeY

Ingrediënten:

  • 500 gr kalfsgehakt
  • 4 ciabattabroodjes
  • sla naar keuze (ijsberg/kropsla of rucola)
  • 1 ui in ringen gesneden
  • augurk in plakjes
  • 4 plakken coeur de boeuf tomaat
  • rozemarijn naar smaak
  • mayonaise en ketchup apart
  • 4 plakken Cheddarkaas
  • peper/ zout naar smaak

Voedingswaarden

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen