American meatloaf

8
30 - 60 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160°C. Mix het gehakt met ui, knoflook, peterselie, eieren, paneermeel, gehaktkruiden, sojasaus en de kaas. Maak op smaak met peper en zout. Kneed het goed door elkaar. Eventueel wat extra paneermeel toevoegen zodat er een stevige massa ontstaat.

Vorm een brood van het gehakt. Omwikkel het met de plakjes ontbijtspek. Leg het in een ovenschaal. Gaar het gehaktbrood in 30-60 minuten.

Lekker met frietjes en ketchup.

Ingrediënten

  • 1 kilo kalfsgehakt
  • 1 ui gesnipperd
  • 5 eetlepels olie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 2 eetlepels peterselie, fijn gehakt
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 1 eetlepel gehaktkruiden
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 150 gram geraspte kaas
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen