Fotoreportage Beter Leven open dag familie Derks

28-10-2013
Onder het motto "Genieten met sterren" stond in de week van 21 oktober het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming centraal. De bedoeling was om het kenmerk voor diervriendelijker geproduceerde eieren en vleesproducten nog bekender te maken bij het winkelende publiek.
In het kader van deze actie, organiseerde Peter’s Farm op zaterdag 26 oktober een open dag bij de familie Derks in Sambeek. Hier kon iedereen met eigen ogen zien wat een 'beter leven' voor dieren inhoudt. De geïnteresseerden genoten op deze zonnige herfstdag van de spelende kalveren en van een kopje koffie of thee met een warm Brabants worstenbroodje, uiteraard gemaakt met Peter’s Farm Kalfsvlees. Voor de kinderen was er ranja en een springkussen.
Iedereen mocht meeraden naar het gewicht van een kruiwagen met kalvermuesli. Het gewicht was 100,45 kg. Er zijn twee winnaars die er beide met 103 kg het dichtst bij zaten.  Rene Aben uit Rijkevoort en Door Hartjens uit St. Hubert ontvangen beiden een BBQ Tapas kookboek. Wij wensen hen veel BBQ / kookplezier!

Klik hier voor de sfeerimpressie.
« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.